In primele sase luni ale anului 2008, lantul de restaurant Pizza Hut a inregistrat o cifra de afaceri de 5 milioane de euro, cu o crestere de aproape 27% fata de aceeasi perioada a anului trecut, au declarat reprezentantii companiei
Pizza Hut a incasat 5 mil. de euro in primul semestru din 2008 Cresterea se datoreaza in mare parte deschiderii a doua noi locatii. Pana la sfarsitul anului, compania estimeaza incasari duble, de pana la 10 milioane de euro si are in plan deschiderea unui nou restaurant Pizza Hut in Liberty Mall, o investitie care se va ridica la 350.000 de euro.

"In functie de amplasare si suprafata, investitia intr-o locatie Pizza Hut poate varia intre 200.000 si 1.000.000 euro, incluzand amenajarea, echipamentul, uniformele si pregatirea angajatilor", au declarat, pentru Wall-Street, reprezentantii companiei.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.