“Relatii Publice Internationale: Negocierea culturii, a identitatii si a puterii” este primul titlu din noua colectie a editurii Curtea Veche, dedicata PR-ului international. Cartea se adreseaza atat studentilor la comunicare cat si practicienilor si a fost lansata ieri, la sediul Ministerului Afacerilor Externe
Cartea, semnata de autorii americani Patricia Curtin si Kenn Gaither, a fost publicata sub coordonarea Simonei Miculescu, ambasadorul Romaniei la ONU. “Relatiile publice internationale sunt un domeniu destul de nou, care in ultimii ani a intalnit o dezvoltare spectaculoasa. Cu ajutorul acestor carti si poate si cu unele scrise de autori romani ne propunem sa contribuim la aceasta dezvoltare”, a spus Simona Miculescu.

Urmatorul titlu al acestei colectii va fi “Images of Nations and International Public Relations” de Michael Kunczik, potrivit Alinei Dolea, PR manager Curtea Veche. In urmatorii ani se doreste publicarea unei carti cu studii de caz romanesti – o carte “despre succese”, spune Simona Miculescu.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.