Microsoft urmeaza sa lanseze in urmatoarele luni portalul Skymarket pentru a vinde aplicatiile sistemului de operare Windows Mobile, potrivit unui anunt publicitar observat de blogger-ul Long Zheng, scrie presa internationala

Microsoft cauta un manager de productie care sa supravegheze marketing-ul si dezvoltarea serviciului, destinate sa completeze eventuala lansare a urmatorului sistem de operare mobil, Windows Mobile 7.

O treime din dezvoltatori a creat mai mult de 15.000 de aplicatii pentru Windows Mobile, dar aplicatiile sunt vandute prin intermediul mai multor furnizori de pe diferite site-uri.

Anuntul vrea sa sugereze ca Microsoft urmareste ceva ce se apropie de optiunea Apple de cumparare prin iTunes Store, care, de asemenea, vinde aplicatii pentru iPhone. In jur de 1.000 de aplicatii sunt validate de Apple si nu sunt vandute in alta parte.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.