Distribuitorul de incaltaminte si imbracaminte, Elmec Romania a inregistrat in primul semestru o cifra de afaceri de 23,4 milioane euro, in crestere cu 34% fata de perioada similara a anului trecut, potrivit raportului financiar al grupului elen

Elmec Romania a inregistrat cele mai mari vanzari, dupa Grecia, care a raportat afaceri de 85 milioane euro, in perioada vizata.

De asemnea, divizia din Romania a avut cea mai mare crestere din regiune, dupa Bulgaria ale carei vanzari s-au majorat cu 57%, fata de perioada similara din 2007.

Compania a afisat un profit inainte de plata taxelor si dobanzilor, includerea deprecierii si a amortizarii (EBITDA) de 4,1 milioane de euro.

Vanzarile inregistrate in primul semestru de Elmec Romania au generat 20,5% din vanzarile totale obtinute de Elmec Sport, in valoare de 113,9 milioane euro.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.