In timp ce Internetul de banda larga continua sa patrunda in multe case din Marea Britanie, noile statistici ale Oficiului pentru Statistici Nationale (ONS) arata ca mai mult de o treime dintre gospodarii nu au conexiune la Internet

Raportul ONS despre accesul la Internet indica faptul ca 65% dintre gospodarii (16,46 milioane) au acces la Internet, in crestere cu 1,23 milioane de gospodarii din anul 2007 si pana in prezent, in timp ce 35% din casele din Marea Britanie raman fara Internet, in scadere fata de acum doi ani, cand procentajul era de 43%.

Dintre casele care au acces la Internet, majoritatea (86%) sunt conectate la web prin broadband (banda larga), in timp ce conexiunile dial-up isi continua deprecierea, scazand cu un singur procent fata de anul trecut, ajungand astfel la 9%.

In total, mai mult de jumatate (56%) dintre casele britanicilor au acces la Internet prin broadband, in crestere cu cinci procente fata de 2007, potrivit raportului ONS.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.