La sase luni dupa ce Nokia a mutat o fabrica din Germania in Romania, dar si dupa ce am ratat atragerea concernului auto german Daimler pentru constructia unei fabrici de 800 mil. euro, globalizarea isi pune amprenta din nou in mediul de business autohton, de aceasta data, in industria bunurilor de larg consum

Colgate-Palmolive a mutat in Polonia fabrica de la Brasov

Colgate-Palmolive a inchis in prima parte a acestui an fabrica din Brasov si a transferat productia in Polonia, ca urmare a unui program de reorganizare a activitatii. Compania isi declara atunci intentia de a consolida productia de produse de curatat din Europa de Est. Potrivit companiei, anuntul facea parte din programul de reorganizare al activitatii anuntat anterior, program ce va eficientiza si intari operatiunile acesteia.

"Compania si-a asigurat angajatii din Brasov ca intentia de a inchide fabrica nu este rezultatul contributiei lor si a performantelor acestei fabrici. Angajatii au fost de asemenea informati si asigurati ca tuturor celor afectati compania le va oferi asistenta si ca planurile organizate vor reflecta valorile companiei", spuneau in luna martie oficialii Colgate-Palmolive.

Si Coca-Cola a inchis fabrica din Bucuresti. Detalii despre aceasta decizie aflati in Wall-Street.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.