Inainte cu trei luni de alegeri, Guvernul a anuntat ca se va construi un nou aeroport langa Bucuresti. Oficiali din Ministerul Transporturilor au confirmat ca noul aeroport ar putea fi construit la Adunatii Copaceni-Giurgiu
Daca se confirma, baiatul destept care a tras lozul cel mare este patronul companiei Blue Air si al firmei de constructii Romstrade, Nelu Iordache. Acesta este proprietarul a circa 50 de hectare de teren in zona. De altfel, cei care au cumparat in zona au facut afacerea vietii. Un metru de teren in urma cu cativa ani se putea cumpara la 4 euro, iar pentru suprafete extinse, localnicii au mai lasat la pret.

Guvernul a anuntat cu "surle si trambite" constructia unui nou aeroport, langa Bucuresti, iar Ministerul Transporturilor se pregateste sa arunce sute de mii de euro pentru studiul de fezabilitate al acestuia. Ce au uitat autoritatile sa spuna public este ca aeroportul, situat in sudul Capitalei, va fi de trei ori mai mic decat cel din Otopeni.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.