Lantul de restaurante KFC a inregistrat pe piata autohtona, in primele sase luni, o cifra de afaceri de peste 18 milioane euro, in crestere cu 49% fata de aceasi perioada a anului trecut, potrivit reprezentantilor companiei.

"Zilnic, in medie, se vand in toate cele 30 de locatii KFC aproximativ 1,7 tone de aripioare picante, peste trei tone de Crispy Strips si peste doua tone de bucati de pui", informeaza reprezentantii companiei, care estimeaza un numar de aproape 10 milioane de clienti anual.

Rezultatele financiare inregistrate de KFC in primul semestru se datoreaza in mare parte deschiderii a sapte noi restaurante. Compania a deschis anul acesta, in Bucuresti, KFC Beldiman si un restaurant in Baneasa Shopping City, iar in tara a inaugurat restaurante in Constanta, Craiova, Suceava, Targu-Mures si Arad. In prezent, brandul opereaza la nivel national 30 de restaurante, in care lucreaza peste 1.200 de angajati.

KFC (Kentuky Fried Chicken) opereaza in Romania sub un contract de franciza, detinatoarea licentei fiind compania US Food Network SA. Primul restaurant a fost deschis in 1996 pe locul fostului magazin Leonida din Bucuresti. Planurile de dezvoltare KFC au in vedere continua extindere a retelei si intrarea in noi orase.

Compania a investit peste opt milioane euro, in cei peste zece de ani de prezenta pe piata autohtona.

Click aici pentru a afla cat costa deschiderea unui restaurant KFC.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.