26 August 2008 , 13:36 in Business
Fondul Proprietatea organizeaza o noua licitatie pentru selectia serviciilor de intocmire a situatiilor financiare individuale, din 2006 si 2007, si consolidate in conformitate cu Standardele Internationale de Raportare Financiara (IFRS), a anuntat Fondul, potrivit NewsIn.

Fondul Proprietatea a anulat prima licitatie pentru selectia unei firme - KPMG Romania SRL - care sa intocmeasca situatiile financiare individuale si consolidate ale Fondului, deoarece fusese depusa o singura oferta pana la data limita, de 5 august.

Procedura de atribuire a contractului de achizitie a fost anulata atat pentru ca nu a fost asigurat un nivel satisfacator al concurentei, cat si pentru ca oferta financiara a depasit bugetul alocat de Fond.

Procedura de achizitie aplicata este cea a licitatiei deschise, iar documentatia poate fi obtinuta de la sediul Fondului. Valabilitatea ofertelor minim acceptata este de 120 de zile lucratoare de la data deschiderii ofertelor.

Contractul de servicii va avea ca obiect intocmirea situatiilor financiare individuale si consolidate ale Fondului Proprietatea in conformitate cu IFRS pentru exercitiile financiare 2006 si 2007.

Ofertele se pot depune la Registratura Fondului Proprietatea pana cel mai tarziu pe 4 septembrie 2008, ora 10.00. Deschiderea ofertelor se va face pe 4 septembrie, ora 10.00, la sediul FP, in prezenta oficialilor Fondului Proprietatea si a reprezentantilor firmelor care au depus oferte.

Cuantumul garantiei pentru participarea la procedura de achizitie este de 3.500 lei, iar cuantumul garantiei de buna executie este de 5% din valoarea contractului, fara TVA.

Sursele de finantare a contractului de achizitie de servicii sunt din fonduri proprii ale Fondului.

Ofertantii trebuie sa fie membri ai Camerei Auditorilor Financiari din Romania (CAFR) si ai Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania (CECCAR).

In plus, acestia trebuie sa indeplineasca mai multe conditii, printre care aceea de a fi intocmit sau auditat in ultimii cinci ani situatii financiare inidividuale IFRS pentru cel putin zece societati si situatii financiare consolidate IFRS pentru cel putin cinci grupuri de societati.

"Atribuirea contractului de achizitie se va face pe baza criteriului: oferta cea mai avantajosa din punct de vedere tehnico-economic", mai arata Fondul.Te-ar putea interesa si:

Vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri?
Urmareste-ne si pe Facebook
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Facebook Twitter

Aboneaza-te la 9AM sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Fondul Proprietatea organizeaza o noua licitatie pentru intocmirea situatiilor financiare in IFRS.

seamana cu anunturile de nagajare (1 comentariu, 281 vizualizari)
unde se cere calificare, experienta, cursuri si varsta pana la 25 ani.
sau e o licitatie cu directie predestinata, dar nu s-au inteles la pret ?
ca despre concurenta, nici vorba, monopolul privat...

Ultima ora din Business pe 9AM