Dorin Liviu Nistoran, deputat ex-PD si unul dintre dezvoltatorii de pe piata telecomunicatiilor, a fost numit, miercuri, de premierul Tariceanu in functia de presedinte al ANRCTI, potrivit unui comunicat al Guvernului

Tariceanu a numit la sefia ANRCTI un actionar la mai multe firme de telecomunicatii Noul sef al Autoritatii Nationale pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei, Dorin-Liviu Nistoran, a fost ales in 2004, deputat PD, partid din care a fost exclus in octombrie 2007, dupa ce a refuzat sa voteze o motiune de cenzura impotriva guvernului Tariceanu.

Potrivit declaratiei de interese, Nistoran este actionar o serie de firme care isi desfasoara activitatea in domeniul telecomunicatiilor, Telelevoice Grup SRL, Net Com SRL si Digital Pro SRL.

Nistoran detine, potrivit declaratiei de avere postate pe site-ul Camerei Deputatilor, un teren in Bucuresti si doua in Corbeanca, trei apartamente si o casa de locuit in Bucuresti, o casa de locuit in Corbeanca si o casa de vacanta in Constanta. De asemenea, el declara ca are o colectie de numismatitica, tablouri si ceasuri in valoare de 44.500 de euro.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.