Trustul de presa Locic Media Holding, controlat de omul de afaceri Marius Locic, va lansa, la 1 septembrie, cotidianul sportiv Goool Sport, o publicatie axata in special pe fotbalul intern, potrivit declaratiilor facute, pentru Wall-Street, de Octavian Topa, redactorul-sef al ziarului

Un nou cotidian sportiv marca Locic Media Holding va iesi pe piata la 1 septembrie “Este loc pe piata romaneasca pentru un cotidian de sport adevarat. Mizam pe experienta oamenilor care alcatuiesc echipa Goool Sport. Vom incerca sa avem o alta tinuta. Ne vom axa foarte mult pe aspectele de tactica, pe felul in care se dezvolta fotbalul romanesc”, a declarat Octavian Topa, estimand ca publicatia va ajunge pe pozitia a doua in preferintele cititorilor intr-un an de zile.

Publicatia va aparea in format de 16 pagini si va avea un tiraj de minim 50.000 de exemplare, urmand sa fie distribuit la nivel national. In ceea ce priveste pretul la care va putea fi achizitionat Goool Sport, redactorul-sef al cotidianului a precizat ca in prezent se poarta discutii in acest sens, pe baza celor doua variante de pret existente.

Echipa va fi alcatuita din 30 de oameni responsabili de partea editoriala si dintr-o retea de corespondenti, care va numara peste 30 de angajati. Printre numele prezente deja la Goool Sport se numara Andrei Besutiu, Liviu Chirita, Teodor Hossu Longin, Ovidiu Dragan si Cristian Topescu.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.