T-Mobile este primul furnizor care ofera pietei un telefon mobil creat de Google prin programul software numit Android, potrivit unor persoane apropiate companiei, transmite publicatia New York Times

T-Mobile va lansa primul telefon mobil cu software Google Telefonul va fi creat de HTC, unul dintre cei mai mari producatori de telefoane mobile din lume, si va fi lansat in Statele Unite, cel mai probabil in luna octombrie a acestui an sau inainte de Craciun.

Telefonul high-end al creatorilor de la Google este asteptat sa corespunda din punct de vedere al functiilor pe care le detine cu iPhone-ul celor de la Apple, dar si cu alte modele de smartphone-uri cunoscute in lume, cum sunt cele produse de Palm, RIM (Research in Motion), Microsoft si Nokia.

HTC-ul celor de la T-Mobile si Google este numit de cele mai multe site-uri de gadgeturi un “vis”, ceva ireal. Smartphone-ul, la fel ca si echipamentul mobil al celor de la Apple, va beneficia de touch screen, dar si de o tastatura impartita pe cinci randuri.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.