Ikea Romania estimeaza vanzari nete anuale de peste 100 milioane euro incepand cu al treilea sau al patrulea an de functionare, iar pentru anul fiscal 2007 - 2008 estimeaza vanzari de circa 80 milioane euro, au declarat reprezentantii companiei

Ikea Romania tinteste vanzari de peste 100 mil. euro in al treilea an de functionare "Consideram ca in al treilea sau al patrulea an de functionare vom inregistra vanzari nete de peste 100 milioane euro. Pentru anul fiscal 2007 - 2008, ce se va incheia la 31 august, estimam vanzari de circa 80 milioane euro", a declarat directorul Ikea Romania, Cornel Oprisan.

Acesta a adaugat ca Ikea Romania vizeaza in continuare expansiunea retelei de magazine la nivel national, cea mai buna varianta fiind parcurile de retail, fara a exclude insa locatiile independente. In plus, Oprisan considera ca pe piata din Capitala mai este loc pentru un magazin Ikea, astfel, doua unitati in total fiind suficiente.

Ikea Romania a lansat marti al doilea catalog cu 30% produse noi. Catalogul are 376 de pagini si va fi distribuit in 950.000 de exemplare in Bucuresti, Ploiesti, Pitesti, Targoviste si Urziceni. Investitia necesara pentru promovare si distributia este de 1,3 milioane euro, la fel ca cea de anul trect.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.