Kingston Technology, lider mondial independent in productia de module de memorie pentru calculatoare personale, anunta astazi lansarea unitatii flash USB DataTraveler® Mini Slim ce ofera o modalitate placuta, simpla si colorata de a transfera si partaja muzica, fotografii sau alte fisiere digitale.

Disponibile in variantele negru, albastru sau roz, noile dispozitive USB reprezinta accesorii la moda, usor de conectat la un breloc in timp ce stocati un continut de 4GB. Noua unitate flash masoara numai 3,88cm x 1,64cm x 0,64cm si cantareste doar 1,8g, fiind cel mai mic dispozitiv USB disponibil pe piata.

Dispozitivele USB de la Kingston au oferit intotdeauna o buna functionalitate, permitandu-le utilizatorilor sa poarte mari cantitati de informatii oriunde se deplaseaza”, declara Mihai Marcu, Business Development Representative, Bulgaria, Moldova, Romania, Kingston Technology Europe Ltd.

“DT Mini Slim permite fiecarui utilizator o stocare sigura a datelor si impartasirea continutului media preferat, intr-o carcasa colorata, eleganta si foarte mica”.