La numai sase ore de la activarea pe site-ul oficial al Orange Romania a posibilitatii de rezervare in vedera cumpararii terminalului Apple iPhone 3G, s-au inregistrat peste 1.250 de precomenzi, numarul fiind in continua crestere. Intrebati de o previziune a precomenzilor pentru ziua urmatoare, oficialii Orange Romania au declarat ca sunt in imposibilitate de a face acest lucru, din cauza cresterii continue a comenzilor.
Orange Romania a lansat joi, pe site-ul propriu, la ora 12.00 optiununea de precumparare a terminalului Apple iPhpone 3G.

In celelalte tari unde a fost lansat, pretul de cuparare al terminalului a pornit de la 500 de euro in functie de versiunea dorita, odata cu capacitatea de stocare crescand si pretul. In Romania, iPhone 3G va fi disponibil in doua variante, de 8 si 16 Gb.

Orange Romania va aduce in tara noul iPhone 3G pe data de 22 august, aparatul imbinand toate caracteristicile iPhone cu capabilitatile retelei 3G, se arata intr-un comunicat de presa, transmis, miercuri, de compania de telefonie mobila.

La sfarsitul lunii iunie 2008, Orange Romania avea venituri de 321 milioane de euro, in crestere cu 8,8% in al doilea trimestru fata de aceeasi perioada a anului precedent.