Pentru a satisface clientela politica ce roieste in jurul PNL, Tariceanu l-a numit pe fostul lider al Actiunii Populare Valcea si actual vicepresedinte al organizatiei judetene a PNL, Adrian Toader, la conducerea Agentiei Nationale pentru Prestatii Sociale, o structura nou-infiintata de Guvern pentru a administra fondurile din care sunt platite prestatiile sociale.

Numirea in noua functie a fost facuta prin decizia premierului Calin Popescu Tariceanu.
Guvernul a decis, la sfarsitul anului trecut, ca prestatiile sociale sa fie platite si gestionate, incepand cu 2008, de o agentie speciala, aflata in subordinea Ministerului Muncii.

Institutia va administra fondurile alocate de la bugetul de stat pentru plata prestatiilor sociale, va preveni cazurile de frauda in achitarea acestor drepturi, asigurarea unui sistem eficient si integrat de gestionare si plata a prestatiilor sociale la nivel national si va monitoriza sumele cheltuite din bugetul de stat. Asta pe hartie...

Conducerea Agentiei este asigurata de un presedinte cu rang de secretar de stat, cu un mandat de patru ani, ajutat de un secretar general, inalt functionar public.Cu totii platiti generos din taxele si impozitele noastre.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.