Cristian Dragomir castigase pana vineri 2,065 milioane USD in jetoane, iar Tony Judet se afla ieri pe locul 12. Ei au ajuns in topul celor mai buni jucatori ai lumii, din 6.844 inscrisi in competitie
Doi romani se numara intre primii 79 de jucatori de poker din lume, dupa cum reiesea din clasamentele din cursul weekendului, cand s-a desfasurat partea finala a Campionatului Mondial de Poker (WSOP) din Las Vegas. Este vorba de sistemul de poker „Texas hold ‘em” (cea mai populara varianta de poker, in care fiecare jucator primeste initial doua carti, iar trei sunt cu fata in sus pe masa). Potrivit publicatiei americane All In Magazine (autointitulata „cea mai buna revista de poker din lume”), un conational de-al nostru, „Cristian Dragomir din Bucuresti, Romania” se lupta, la un moment dat, pentru locurile doi-trei cu un rus, Nikolay Losev. Insa, in cursul noptii de sambata spre duminica, avea sa coboare pe locul 25.

Romanul este coprezentator al emisiunii Chinta Royala de la Telesport. La un moment dat, catre locul intai se indrepta si romanul Tony Judet, fost campion la biliard. In cursul zilei de ieri, Judet era clasat pe locul 12, cu 3,031 milioane castigate, si avea sanse sa prinda un loc intre „ultimii noua”, care aveau sa inceapa partida finala, programata la miezul noptii (ora Las Vegas-ului) dintre duminica si luni.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.