Dupa ce s-a proclamat prim-ministru cu sase luni inaintea alegerilor, Mircea Geoana si-a aniversat vineri ziua de nastere intr-o vila de protocol a guvernului Tariceanu.

Secretariatul General al Guvernului i-a pus la dispozitie presedintelui PSD un imobil de protocol pentru petrecerea aniversara de 50 de ani, respectiv Vila Lac 1 din Cartierul Primaverii, aflata in patrimoniul RA-APPS. “Odata face omul in viata 50 de ani”, a declarat pentru Cotidianul Mircea Geoana, de la care am incercat sa aflam daca vila i-a fost pusa la dispozitie gratis sau contra cost de catre guvernul Tariceanu.

“Am facut o cerere la SGG. Nu stiu cat costa, trebuie sa-mi intreb familia. O sa vedem la sfarsit, ca nu platim doar chiria, am angajat si serviciile de acolo, catering, ospatari. O sa vedem la sfarsit, habar n-am”, a ridicat din umeri presedintele PSD.

Totusi, la insistentele noastre, pornite de la faptul ca Geoana declara cu ceva timp in urma ca nu isi pemite sa plateasca chiria de 3.000 de euro pe luna pentru vila de la RA-APPS in care locuieste, deoarece veniturile sale lunare, cumulate cu cele ale sotiei, nu ating aceasta suma, liderul PSD ne-a raspuns: “Poate dumneavoastra nu va permiteti sa inchiriati o vila de protocol, eu imi permit!”.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.