Avocatul Mihai Costea, apropiat al lui Nutu si Sile Camataru, a fost dat in urmarire de Politia Capitalei, pentru sustragere de la executarea unei pedepse de 13 ani de inchisoare, a declarat, vineri, pentru NewsIn, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan

Inalta Curte de Casatie si Justitie l-a condamnat, pe 9 iulie, pe avocatul Mihai Costea la 13 ani de inchisoare, pentru mai multe capete de acuzare, printre care si fals in inscrisuri oficiale.

Decizia Inaltei Curti este definitiva. Prejudiciul in acest dosar este de 13 miliarde de lei vechi in dauna Primariei Bucuresti.

Mihai Costea a fost trimis in judecata, pe 7 aprilie 2005, de procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Bucuresti, alaturi de alti membri ai unei retele care se ocupa cu falsificarea de documente in vederea obtinerii a diferite imobile din Bucuresti.

Pe 22 iunie 2006, Tribunalul Bucuresti l-a condamnat pentru prima oara pe Costea la 13 ani de inchisoare, pedeapsa ramanand acum definitiva.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.