Procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Pitesti au dispus punerea in miscare a actiunii penale fata de Irina Alexandra Trifan, functionara in Ministerul Economiei si Finantelor, sub acuzatia de trafic de droguri de mare risc, se arata intr-un comunicat remis miercuri de Parchetul General.

Potrivit Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism - Serviciul Teritorial Pitesti au dispus marti punerea in miscare a actiunii penale fata de inculpata Irina Alexandra Trifan, sub aspectul savarsirii infractiunii de trafic de droguri de mare risc.

La aceeasi data, acestia au propus magistratilor Tribunalului Arges emiterea unui mandat de arestare pe o perioada de 29 de zile pe numele inculpatei, cererea fiind admisa.

Functionara a fost prinsa in flagrant pe 7 iulie de organele de cercetare penala, avand asupra sa 9 doze de heroina, o doza fiind gasita sub scaunul autoturismului sau.

La perchezitia efectuata la domiciliul acesteia, sustin procurorii, s-a mai gasit un saculet ce continea o substanta pulverulenta de culoare maronie, ce parea a fi heroina (in cantitate de circa 5 grame), ce a fost inaintata spre expertizare.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.