Consiliul National al Audiovizualului (CNA) va discuta, in sedinta de joi a Consiliului, cu directorii de stiri de la Realitatea TV, Antena 1, Antena 3, OTV si Prima TV, posturi care au difuzat filmulete si poze cu profesoara din Zalau care intretinea relatii sexuale cu sotul ei, transmite Mediafax.
Decizia a fost luata in sedinta de marti, membrii CNA constatand ca posturile Realitatea TV, Antena 1, Antena 3, OTV si Prima TV au difuzat imagini sau inregistrari cu profesoara din Zalau care intretinea relatii sexuale cu sotul ei, desi acest caz nu era unul de interes public.

In acest sens, membrii CNA au decis sa ii invite la discutii pe directorii celor cinci posturi, pentru a-i intreba ce i-a determinat sa difuzeze imagini cu respectivul caz. La intalnire vor fi invitati si reprezentantii Asociatiei Jurnalistilor din Romania, ai Agentiei de Monitorizarea Presei si ai Centrului pentru Jurnalism Independent.
Potrivit membrilor CNA, cazul profesoarei din Zalau nu era de interes public, pentru ca ea s-a filmat acasa, impreuna cu sotul sau, in timp ce intretineau relatii sexuale, dovedindu-se ca imaginile si inregistrarile au fost postate de altcineva pe internet, de unde au fost preluate de televiziuni.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.