Un tir plin cu farfurii, oale si mobilier de patrimoniu cu destinatia Turcia a fost oprit din drum la Vama Bechet
Soferul unui autotren incarcat cu diverse obiecte de arta, de mobilier si de olarit a fost intors din drum de politistii de frontiera doljeni deoarece nu avea actele necesare pentru aceasta marfa, toate obiectele fiind confiscate si trimise pentru analiza la Muzeul Olteniei din Craiova. "La primele ore ale diminetii de luni, s-a prezentat in Punctul de Trecere al Frontierei Bechet un TIR incarcat cu obiecte de mobilier, de feronerie, olarit si mai multe obiecte de arta, din directia Oradea, cu destinatia Turcia.

Intrucat politistii au avut suspiciuni in legatura cu transportul, au trecut la analizarea documentelor. S-a observat ca este vorba despre bunuri susceptibile apartinand patrimoniului national. Conform legii, bunurile au fost confiscate si transportate catre cel mai apropiat si competent muzeu, in cazul de fata catre Muzeul Olteniei", a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratulul Judetean al Politie de Frontiera, Danut Rudareanu, citat de NewsIn.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.