Radu Naum, redactorul sef al Departamentului de Stiri Sportive din cadrul TVR, a depus o cerere de incetare a contractului de munca cu televiziunea publica prin acordul partilor, cu data de 3 iulie, potrivit biroului de presa al TVR

Potrivit biroului de presa al TVR, Radu Naum a depus o cerere de incetare a contractului cu TVR, cu data de 3 iulie, dar conducerea TVR nu a fost de acord cu incetarea contractului prin acordul partilor. "In cazul in care domnul Radu Naum isi depune oficial demisia, TVR va actiona conform prevederilor din contractul semnat cu acesta", a declarat vineri pentru NewsIn, Laurentia Axente, specialist PR, TVR.

De cealalta parte, surse din grupul Intact au afirmat ca Radu Naum ar urma sa conduca toate operatiunile sport de la posturile de televiziune GSP, Antena 1 si Antena 3.

Contactat de NewsIn, Radu Naum nu furnizat informatii suplimentare, ci a spus ca "sunt legat de niste angajamente cu TVR pe care nu le pot incalca. Cand va veni momentul, voi face o declaratie catre presa".
Postul a primit licenta de la Consiliul National al Audiovizualului in luna ianuarie, impreuna cu doua posturi ale grupului Intact, televiziunea Top TV si canalul economic Business TV.

"Arena Trust SRL si-a schimbat pe 24 ianuarie numele in GSP Tv, mentionand ca motivul acestei schimbari este ca cei care vor face parte din noua televiziune sunt angajati ai Gazetei Sporturilor", a declarat pentru NewsIn, Razvan Franculescu, directorul Directiei Licente Control al CNA.

De asemenea, Razvan Franculescu a mai afirmat ca deocamdata reprezentantii GSP Tv sunt asteptati saptamana viitoare cu un dosar de autorizare, membrii CNA urmand sa-l analizeze si sa isi dea acceptul pentru ca in termen de maxim 30 de zile noua televiziune sa poata emite.

GSP Tv va fi receptionat, de catre abonatii RCS si de catre abonatii Digi TV. Celelalte firme de cablu si de DTH poarta negocieri pentru a difuza canalul pe care se vor putea vedea meciurile Ligii I.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.