Un sondaj GfK releva faptul ca tara noastra se afla pe locul sapte in ceea ce priveste hotia in sport (2%), topul fiind dominat de Italia (17%), urmata la distanta de Franta (4%) si Germania (4%).
O reclama franceza la o marca de autoturisme ironiza tendinta romanilor si a italienilor, adversari la Euro 2008, de a trisa in sport. GfK a tinut sa testeze perceptia europenilor cu privire la acest fenomen, in urma sondajului rezultand ca romanii stau destul de bine la acest capitol, ocupand abia locul sapte, in conditiile in care primele locuri sunt ocupate, in ordine, de Italia (17%, cele mai multe voturi venind din partea francezilor), Franta (4%), Rusia (4%) si, surprinzator, daca tinem cont de mitul corectitudinii saxone, Germania (4%). Parerea generala insa este ca se triseaza in sport mult mai mult in comparatie cu ceea ce se intampla in acest domeniu in urma cu un deceniu.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.