"Baietii destepti" ar fi inceput deja sa-i dea tarcoale noului primar general al Capitalei pentru a discuta cu acesta pe tema afacerilor lor.

Sorin Oprescu a dezvaluit miercuri seara la Realitatea TV ca a fost cautat printr-un intermediar pentru a discuta despre parcarile DALLI. Desi primarul nu a dat nume, Jurnalul National a aflat ca "domnul" care l-ar fi cautat pe Oprescu este chiar Dorin Cocos. Sotul Elenei Udrea nu a dezmintit ca el ar fi fost cel care a vrut sa ajunga la Oprescu, preferand pur si simplu sa nu comenteze.

" - Alo, domnu X-lescu? Domnule, as vrea sa-mi inlesnesti o intalnire cu domnul Oprescu, doreste un domn sa vorbeasca cu dansul in legatura cu parcarile.
- Domnule, e ocupat, zice, umbla dupa diluant.
- Dupa ce umbla?
- Dupa diluant, ca sa stearga liniile".

Acest dialog, pe care noul primar l-a avut cu un reprezentant al firmei care detine monopolul parcarilor din Capitala, a fost redat miercuri seara de Sorin Oprescu la Realitatea TV. Liniile mentionate de el sunt, marcajele cu vopsea de pe carosabil in spatiile parcarilor DALLI.

Intrebat despre soarta contractului cu DALLI, Oprescu a dat asigurari ca "n-o sa mai existe monopol aici pentru ca deja e ridicol sa vorbim de opt ani de zile cum asiguram noi parcarile".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.