Politia din Bucuresti cauta o dansatoare la bara care isi desfasoara spectacolele de rutina pe traseele din subteranul orasului. Pasagerii au descris-o pe tanara si chiar un calator a fotografiat-o cu telefonul mobil, declarand ca pentru o femeie atat de tanara este bine imbracata si atragatoare.

Se pare ca fata isi sustine show-urile de striptease numai cand metroul circula pe statii mai lungi pe traseele de mers. Piesa de rezistenta a programului sau artistic o reprezinta inconfundabila melodie “You Can Leave Your Hat On” a lui Tom Jones, ascultata la un CD player portabil, in timp ce se dezbraca si danseaza la bara de care, in mod obsnuit, calatorii se sprijina in timpul mersului.

Dupa terminarea melodiei, tanara se imbraca si trece pe la fiecare calator in speranta ca acestia isi vor arata recunostinta pentru efoturile sale. Un pasager, martor la acest incident, a afirmat ca nu poate spune ca nu a fost incantat de show, dar i s-a parut inoportun, intrucat sunt multi copii care circula cu acest mijloc de transport.

Un politist a declarat ca femeia va primi acuzatii si o amenda, daca va fi prinsa in flagrant. Desi autoritatile competente incearca sa o prinda, se pare ca tanara isi “desfasoara activitatea” numai in trenurile fara paza sau camere de luat vederi.


Despre autor:

Sursa: Prezentonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.