Sorin Ovidiu Vintu si Dan Iosif au fost implicati in tranzactia imobiliara pentru care au fost deferiti justitiei, de catre procurorii anticoruptie, presedintele LPF, Dumitru Dragomir, si fostul presedinte al FC National, Gino Iorgulescu, potrivit rechizitoriului procurorilor anticorputie.
Anchetatorii sustin ca "marul discordiei" respectiv terenul cumparat de Dragomir de la Gino Iorgulescu, a apartinut lui Dan Iosif, Iorgulescu achizitionandu-l cu 150.000 de dolari. Ulterior achizitionarii terenului si constructiei amplasate ilegal pe el, Gino Iorgulescu a vandut doua treimi din el lui Sorin Ovidiu Vintu si Ancai Dumitrescu, la pretul total de numai 53.334 de dolari. Explicatia acestei tranzactii data de anchetatori a fost aceea ca banii pe care Iorgulescu i-ar fi dat lui Dan Iosif au fost mai putini decat suma inscrisa in contract. Apoi, dupa ce terenul a fost divizat, Iorgulescu a obtinut un contract de mandatar, prin care putea vinde in numele lui SOV si al Ancai Dumitrescu, si partile lor de teren lui Dumitru Dragomir, care a cumparat terenul incalcand Statutul LPF, cu suma de 355.000 de dolari, pret supraevaluat, dupa cum sustine DNA.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.