Vicepresedintele CA al clubului Steaua, Teia Sponte, urmarit penal in dosarul "valizei cu bani" de la Cluj, a plecat din tara, azi dimineata, acesta neavand interdictie de a parasi Romania, informeaza NewsIn.

Finantatorul echipei Steaua, Gigi Becali, a declarat agentiei NewsIn ca vicepresedintele CA al clubului Steaua, Teia Sponte, a plecat din tara si adaugat ca nu cunoaste destinatia. "Stiu doar ca a plecat. Unde si de ce, nu stiu. Ce ma intrebati pe mine?", a afirmat Becali.

Potrivit unor surse judiciare, Teia Sponte, i-a informat pe anchetatori ca va parasi tara pentru cateva zile. Aceleasi surse au mai spus ca tara de destinatie ar fi Italia sau Spania.

DNA a anuntat azi ca a inceput urmarirea penala impotriva lui Gigi Becali, pentru luare de mita si a lui Anton Dobos, pentru complicitate la luare de mita, alte doua persoane fiind anchetate pentru complicitate la dare si luare de mita. Cele doua persoane sunt Teia Sponte, persoana din anturajul lui Becali - in sarcina caruia s-a retinut infractiunea de complicitate la dare de mita - si Traian Bendorfean, cunostinta a lui Dobos, cercetat pentru complicitate la luare de mita, precizeaza DNA.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.