CNSAS a emis ieri doua note de constatare care atesta faptul ca parlamentarii PRM Dumitru Avram si Ioan Aurel Rus sunt fosti colaboratori ai Securitatii.
"Eu am lucrat la Agerpres. Ne intersectam cu Securitatea. Mai mult nu vreau sa comentez", a raspuns evaziv Dumitru Avram. Desi probatoriile Directiei de Investigatie fusesera finalizate de mult timp, Colegiul CNSAS a amanat aproape un an decizia in cazul a trei parlamentari PRM : Dumitru Avram, Ioan Aurel Rus si Marcu Tudor, fratele lui Corneliu Vadim Tudor.

Din cate se pare, cei care intocmesc ordinea de zi a Colegiului ezita sa puna pe lista de sedinta anumite cauze, cum a fost si cazul fostului ministru al justitiei, Rodica Stanoiu. Tergiversarea procedurilor este cu atat mai explicabila, avand in vedere ca secretarul de sedinta este chiar reprezentantul PRM in colegiu, Constantin Buchet. In ceea ce ii priveste pe actualii candidati la Primaria Capitalei, CNSAS a decis ieri ca acestia pot candida in alegerile din iunie, insa nu s-a pronuntat in cazul lui Cristian Diaconescu, care are dosar de urmarit.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.