Bucurestenii au un mare salon erotic. Scurt, pana pe 11 mai. S-a deschis pe 7 mai la Sala Polivalenta. Latura educativa a fost mult intarita fata de editiile anterioare, conform organizatorului Sorin Radacineanu.

Efortul educativ a fost vizibil inca din preludiul evenimentului, recte lansarea pe piata romaneasca a prezervativului fosforescent. Ginger Devil (Georgiana Boureanu), o vedeta a filmelor cu replici putine, a declarat pentru cotidianul.ro: “Sunt imaginea acestui produs in Romania, cu sotul meu, Don Mauro.

Vrem sa transmitem un mesaj educativ: folositi prezervativul! In cele aproape peste o suta de filme in care am jucat, sau aproape o suta, am evoluat fara prezervativ. Dar asa cerea regia. Deci admiratorii mei nu trebuie sa se lase influentati”. In continuare, vedeta a facut o demonstratie de aplicare corecta a prezervativului pe suport natural, reusind sa atate asistenta sa cumpere pielea de licurici ce variaza intre 8 si 10 lei pachetul, in functie de marimea comenzii.

La indemana tuturor, numai bani sa aiba, jucarii de toate felurile.

Vibratoare de toate felurile. Unele mute, altele cu voce: striga mascari in engleza, miauna, scartaie. Mici si jucause, din silicon, sau cat o bazooka. Afrodiziace, parfumuri, putori, lenjerii de tavaleala, amante gonflabile, pompe de lungit centimetrii, periute excitante, inele, bilute, curele, catuse, cercei, tauaje, masaje erotice. Tot arsenalul dulcelui razboi al sexelor, ce se gaseste si in sex-shopuri, numai ca acum totul e la un loc. Si cu reduceri.

Latura educativa a targului s-a evidentiat o data in plus cu dansurile erotice ale vedetelor invitate din Italia si Ungaria. Astfel, sute de bucuresteni pasionati de ornitologie s-au inghesuit in jurul ringului de dans pentru a imortaliza pasarici pe telefonul mobil. Domnisoara Melany Moore, din Italia, a transmis un mesaj de prietenie cind si-a finalizat numarul infasurata in drapelul Romaniei, gest la care barbatii au slobozit urale de satisfactie.

Educatia a continuat cu patru baieti in costume futuriste, din piele. Tinerii, cu muschii aranjati frumos pe grupe, au aruncat acele haine de pe ei, una cate una, in ritmul muzicii, intr-un admirabil dans cu substrat ecologic. Era cu ei pe scena si o domnisoara, un suflet bland, o coarda sensibila la problema ecosistemului, care a lesinat la vederea hainelor din piele. Baietii doar s-au prefacut ca o violeaza, infierand subtil asemenea acte antisociale.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.