Printul Charles, care si-a petrecut noaptea la conacul din Miclosoara, judetul Covasna, s-a plimbat, ieri dimineata, cu caruta pe ulitele satului, unde se afla intr-o vizita privata.
Printul Charles a plecat de la conac, in jurul orei 10.00, insotit de proprietarul acestuia, Kalnoky Tibor. Mostenitorul coroanei britanice a plecat la plimbare intr-o caruta, indreptandu-se spre o zona din afara localitatii. Printul Charles, aflat in vizita privata in Romania, a ajuns, marti seara, in judetul Covasna, la conacul din Miclosoara, la invitatia lui Kalnoky Tibor.

Printul s-a plimbat, in jurul orei 21.00, pe jos pana la conac, el facandu-le jurnalistilor prezenti un semn de salut cu mana. Printul Charles are, miercuri, program privat. Conacul in care isi petrece noaptea printul Charles a fost construit in secolul al XVI-lea in stil renascentist si a fost renovat de descendentii familiei Kalnoky. Printul Charles a mai vizitat acest conac in urma cu doi ani, cand s-a aflat aici intr-o vizita privata scurta, tinuta in secret, tot la invitatia lui Kalnoky Tibor. El s-a plimbat atunci pe ulitele satului, a discutat cu localnicii, cu reprezentantii autoritatilor locale si ale celor judetene si s-a interesat despre obiceiurile secuiesti.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.