Seful statului a zburat pana la Lainici pentru o vizita de lucru. S-a declarat nemultumit de stadiul lucrarilor, dupa care a plecat intr-o noua inspectie.

Dupa podul de la Maracineni, presedintele Traian Basescu se pregateste sa mai adopte un pod, pe cel de la Lainici, judetul Gorj. Seful statului s-a deplasat miercuri cu elicopterul in zona pentru a inspecta lucrarile la constructia provizorie. Podul, amplasat in apropierea manastirii, a fost realizat in 1913. In cursul iernii, structura de rezistenta s-a deteriorat, fapt care a facut ca circulatia autovehiculelor mai grele de 3,5 tone sa fie interzisa, sustine MEDIAFAX.

Reprezentantii firmei care se ocupa de constructie au profitat de vizita sefului statului pentru a i se plange acestuia ca firma nu si-a primit banii pentru lucrarile de pana acum.

La randul sau, prefectul i-a spus presedintelui ca fondurile exista, insa "banii s-au blocat pe undeva". "Daca exista bani, unde sunt? S-au blocat in nesimtire", a afirmat seful statului, care a criticat apoi stadiul lucrarilor.

"Ce-i cu trasnaia asta aici?! S-a intamplat in ianuarie! Este un pod mic, dar cu importanta foarte mare, pentru ca este un drum european, un drum de tranzit. Sa ocolesti 300 de kilometri ca sa ajungi cu un transport in Valea Jiului sau la Petrosani este strigator la cer", a spus Basescu. Acesta a promis ca va reveni la Lainici de cate ori va fi nevoie, pana cand problema va fi rezolvata.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.