Dupa ce la trecerea coloanei sale oficiale s-a produs un carambol, pe drumul care leaga Neptunul de Constanta, presedintele Traian Basescu a mai primit o porecla din parte soferilor pagubasi: Spaima soselelor.
Peste zece autovehicule s-au ciocnit in lant, joi seara, pe drumul national Mangalia-Constanta, la trecerea coloanei oficiale a sefului statului roman. Obligate sa traga rapid pe dreapta la trecerea coloanei oficiale, conform legii, cateva dintre masini au ajuns direct in santul de pe marginea soselei, iar altele s-au ciocnit intr-unul dintre cele mai mari caramboluri din acest an de pe drumurile publice constantene.

Au fost cativa raniti usor, de fapt soferii care au dat cu capul in parbriz, dar nimic serios care sa necesite ingrijiri medicale. Cei mai afectati au fost insa membrii trupei lui Ovidiu Lipan Tandarica. In timpul ciocnirilor acestia si-au avariat iremediabil instrumentele muzicale, care desi nu au fost distruse, din cauza socului violent nu mai pot avea aceleasi calitati sonore ca inainte, dupa cum s-au plans ei.
Publicitate

Trupa cauta imediat dupa accident, cu disperare, sa obtina un act constatator din partea politiei rutiere, care insa se arata timida in a face acest pas.

Un agent de circulatie sosit la fata locului a pus totul pe seama “neatentiei conducatorilor auto”, spunand ca nu a fost de fapt decit un eveniment nedorit. Oamenii lui Tandarica au fost urmariti de ghinion in urma cu doar cateva zile inainte cand isi anulasera un concert si au intarziat la altul dupa ce au primit ingrijiri medicale de urgenta in urma unei toxiinfectii alimentare.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.