4.000 de practicanti de yoga s-au adunat, miercuri seara, pe Platoul Coronini, din statiunea Baile Herculane, relateaza NewsIn.

Yoghini din Romania, dar si din strainatate s-au reunit intr-o spirala, despre care se spune ca ii aduce in armonie cu lumea intreaga.

Statiunea Baile Herculane este plina de turisti yoghini din toata lumea. Acestia au ajuns pe 26 aprilie si s-au pregatit intens pentru spiralele pe care intentioneaza sa le formeze. Pe 3 si 4 mai se vor mai forma inca trei spirale yang. Printre alte activitati la care vor participa yoghinii se numara meditatiile si conferintele pe teme spirituale.

Localnicii din Herculane nu sunt deloc suparati pe miile de turisti, mai ales ca aduc si profit. Unde sunt oameni, sunt si bani.

Marele absent de la reuniune este insusi liderul spiritual al MISA, lipseste de la intrunire. Acesta este cel de-al patrulea an de cand Bivolaru, care a primit azil politic in Suedia, nu aarticipa la reuniunile adeptilor sai.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.