Biroul Permanent al Senatului a decis marti reactivarea subcomisiei de ancheta a activitatii CNSAS, propusa anterior de Rodica Stanoiu, a anuntat chestorul acestei Camere, social-democratul Ioan Chelaru, citat de NewsIn.
Chelaru a anuntat marti ca Biroul Permanent a analizat o propunere si o decizie mai veche in ceea ce priveste instituirea unei subcomisii in cadrul Comisiei juridice, la cererea formulata de senatorul Rodica Stanoiu. Chelaru a amintit ca in urma cu aproape doi ani, printr-o hotarare, Biroul Permanent a stabilit infiintarea unei subcomisii de ancheta privind anumite aspecte ce au fost sesizate atunci in ceea ce priveste activitatea CNSAS.

"De atunci peste modul de reglementare a acestei institutii au trecut doua ordonante de urgenta, s-a asezat si o decizie a CCR si in continuare exista sesizari cu privire la modul in care isi desfasoara activitatea CNSAS, motiv pentru care Biroul Permanent a hotarat activarea comisiei si incepand de saptamana viitoare sa-si preia si atributiile", a spus Ioan Chelaru. Potrivit senatorului PSD, componenta subcomisiei va fi stabilita in prima sedinta a Comisiei juridice.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.