Schimbul de terenuri intre Primaria Capitalei si Marioara Micsunescu, ambele situate in Parcul Tineretului, n-a fost aprobat in sedinta Consiliului General din lipsa de cvorum.

Alesii locali ai PNL au plecat din sala cind s-a supus la vot proiectul, iar cei ai PD-L au tinut cu orice pret sa-l aprobe chiar daca demersul lor a fost nul. Probabil cineva trebuia sa stie ca au ridicat mina la momentul potrivit.

Agitatie mare ieri la sedinta Consiliului General al Capitalei. Inca de la primele puncte de pe ordinea de zi, consilierii de la PD-L si de la PNL n-au cazut la pace, asa ca aproape toate proiectele au picat, neintrunind numarul de voturi. Punctul 9 a stirnit cele mai multe reactii, fiind vorba de schimbul de terenuri intre municipalitate si Marioara Micsunescu privind doua spatii verzi in Parcul Tineretului, despre care Jurnalul National a relatat ieri in amanunt toata afacerea.

Inainte sa inceapa schimbul de replici specifice unui inceput de campanie electorala, primarul general, Adriean Videanu, a precizat ca la baza proiectului de hotarire s-a aflat Decizia Curtii de Apel Bucuresti. Judecatorii, in fruntea carora s-a aflat Camelia Sprinceana, cea care a dat verdictul si in cazul Bordei, au hotarit, privind Decizia nr. 1.112 din 11 iunie 2007, ramasa definitiva si irevocabila, sa oblige Consiliul General sa emita o hotarire prin care sa fie aprobat un schimb dintre terenul in suprafata de 20.107 de metri patrati situat in Parcul Tineretului, proprietatea Marioarei Micsunescu, si un teren de aceeasi suprafata situat in “zona destinata relocarii terenurilor ce au fost retrocedate in interiorul parcului (tot in Tineretului - n.r.)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.