CFR Calatori va suplimenta numarul vagoanelor si a trenurilor in perioada 24 aprilie- 5 mai 2008 pentru a prelua traficului de calatori estimat cu prilejul Sarbatorilor de Pasti si a vacantei scolare.

De asemenea, CFR Calatori a anuntat si anularea unor trenuri de diferite ranguri. Cei care calatoresc in minigrupuri de 2- 5 persoane pot beneficia de reduceri intre 10%- 25% sau de cartea VSD, valabila in week-end, cu reduceri intre 25%- 60%. Totodata, pentru adaptarea programului de transport la fluxul de calatori, unele trenuri personale vor fi anulate in perioada 24 aprilie - 5 mai 2008, in special in zilele de 27 aprilie si 1 mai 2008.

Pentru evitarea aglomeratiei, CFR Calatori recomanda pasagerilor sa-si procure din timp legitimatiile de calatorie. Acestea se pot achizitiona de la toate casele de bilete din gari si din agentii de voiaj CFR cu anticipatie.

Informatii legate de orarii, tarife, circulatia trenurilor, oferte, etc. sunt disponibile la telefon 9521.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.