Filme din toate colturile lumii (lungmetraje, scurtmetraje si documentare) ne vor onora cu prezenta, toate stranse sub umbrela Festivalului B-EST in numele pacii, al tolerantei si al artei. Festivalul a avut prima editie acum patru ani si pe tot parcursul tinerei sale vieti nu a pierdut din vedere scopul organizarii sale: promovarea filmului independent, si in ochii bucuresteanului de rand, care e poate prea bombardat de forme fara fond la cinema.

In acest an, Festivalul International de Film B-EST se afla la cea de-a 4-a editie, iar cinematograful partener unde vor rula filmele inscrise in competitie sau prezentate in afara ei, este Cinema Scala, B-dul Magheru nr. 2-4. Intrarea este libera pana la ora 16:00 si mereu pentru elevi, studenti si pensionari (in limita locurilor disponibile). In rest biletul de intrare costa 8 RON.

Site-ul Moviebox ofera si programul festivalului. Dand click pe titlul filmelor veti putea afla mai multe despre ele. Vizionare placuta, si tineti minte ca nu veti putea vedea aceste filme decat acum, cu ocazia festivalului B-EST!