Un calator din rapidul Suceava-Bucuresti a anuntat ieri Politia Transporturi ca o persoana suspecta ar avea un pistol cu care vrea sa comita un atentat in Capitala, impotriva demnitarilor prezenti zilele acestea in Romania.
"Cand trenul a ajuns in gara Buzau, au navalit peste noi multi jandarmi si politisti care ne-au perchezitionat. Pana la urma au gasit pe cineva care avea un pistol de jucarie", ne-a declarat unul dintre martori.

Potrivit acestuia, cercetarile au intarziat plecarea trenului cu o jumatate de ora. Incidentul a fost confirmat si de oficialitati. "Politia TF Focsani a primit un telefon de la o femeie ca un pasager are un pistol asupra sa. Atunci cand trenul a ajuns la Buzau am perchezitionat vagonul in care ni s-a indicat ca se afla suspectul. Pana la urma s-a dovedit ca era un copil cu un pistol de jucarie", a precizat Centrul operational al Politiei Transporturi.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.