Suma cheltuita de statul roman pentru cele 3.500 de rucsacuri care au fost distribuite jurnalistilor a fost de 1.050.000 de RON, potrivit unei surse neoficiale.

"Pentru fiecare rucsac s-au cheltuit 300 de RON, in acesti bani fiind incluse si memory-stickurile, pliantele si filmul "4, 3, 2" al regizorului Cristian Mungiu", a precizat sursa.

De aceleasi cadouri s-au bucurat si cele 3.000 de delegatii oficiale sosite la Bucuresti, numai ca ambalajul a fost total diferit. Astfel ca oficialii straini au primit serviete office facute de Mihai Albu, inscriptionate cu sigla sa, precum si cu o insigna NATO, detasabila.

Toate servietele au fost din piele, insa modele diferite pentru sefi de stat si sefii delegatiilor straine. Designerul Mihai Albu a tinut sa precizeze ca acest contract pentru a face servietele a fost incheiat in urma unei licitatii publice la care au partcipat si alti producatori autohtoni.

Probleme tehnice si organizatorice

In alta ordine de idei, cam cu atat s-au ales jurnalistii la summitul NATO, deoarece in materie de informatii si organizare situatia a fost extrem de neplacuta. Astfel ca, inca de cand au ajuns, jurnalistii straini au constatat ca nici macar taxiuri nu sunt la aeroport pentru a ajunge in Bucuresti. Apoi... SURPRIZA... nu sunt acreditari, mai precis, din cauza unor probleme tehnice, insignele jurnalistilor straini nu erau gata. De mentionat ar mai fi ca nici ziaristilor romani nu le-a fost mai usor, intampinand si ei probleme similare. Si ca tacamul s


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.