Subcomisarul Nicolae Bilcec din cadrul Politiei Sighetu Marmatiei a fost arestat ieri, dupa ce DNA a decis retinerea sa pentru luare de mita si trafic de influenta.

Conform procurorilor anticoruptie, subcomisarul a primit mai multe spagi, intre 350 si 400 de euro, in schimbul "albirii" unor dosare, informeaza Adevarul.

Potrivit anchetatorilor, subcomisarul Nicolae Bilcec a intrat in vizorul ofiterilor anticoruptie inca din ianuarie anul acesta, dupa ce i-a promis unui barbat prins la volanul unei masini neinmatriculate ca ii va „inchide“ dosarul doar cu o amenda administrativa, iar permisul de conducere nu-i va fi anulat, ci doar suspendat, relateaza EVZ.

Anchetatorii au informatii ca politistul ar fi perceput „taxe“ similiare si pentru solutionarea altor dosare.
In schimbul banilor, a intocmit un referat cu propunere de neincepere a urmaririi penale, fara a mai dispune expertiza privind producerea accidentului auto, intr-o cauza in care denuntatorul era cercetat pentru ucidere din culpa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.