Ristea Priboi s-a intors in Romania dupa mai bine de trei ani in care s-a ascuns de procurorii care il cerceteaza in dosarul Matusa Tamara. Aparitia lui Priboi pare sa-i dea fiori lui Adrian Nastase
Fostul senator PSD Ristea Priboi s-a intors in Romania dupa mai bine de trei ani. Mai zambitor ca niciodata, cu nepotelul de mina, asa si-a facut aparitia Ristea Priboi, luni seara, la meciul demonstrativ al celebrei trupe de baschet Harlem Globetrotters. Dupa ce mai bine trei ani atit procurorii, cit si colegii de partid il dadusera disparut prin tari indepartate, de exemplu Dubai sau Liban, acum este cert: Ristea Priboi s-a intors. Omul de incredere al fostului premier Adrian Nastase a parasit Romania in 2005, imediat dupa alegeri, ulterior fiind pus sub urmarire penala in dosarul Matusa Tamara si intr-un alt caz in care era acuzat ca ar fi sprijinit afacerile ilegale ale omului de afaceri Genica Boerica, dupa cum arata Cotidianul.

Luni seara, Priboi a stat sub nasul mai multor politicieni si oameni de afaceri veniti si ei la meci: ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, Norica Nicolai si Dorin Marian, ministrul Lucrarilor Publice, Laszlo Borbely, sau Ion Tiriac. El a avut locuri chiar mai bune decit acestia: la doar trei rinduri de teren.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.