Magistratii Judecatoriei Sectorului 1 au dispus ieri ca Andrei Iucinu sa poarte numele de Tinu, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a stabilit ca Andrei este fiul fostului director al ziarului Adevarul, Dumitru Tinu. Decizia poate fi atacata cu apel.
Cu privire la cererea de modificare a certificatului de naster, instanta a stabilit ca trebuie constituit un nou dosar cu alt obiect. Iucinu a cerut judecatorilor sa-i fie modificate in certificatul de nastere rubricile "Numele tatalui" si "Nume" astfel incat sa figureze ca fiu al lui Dumitru si sa poarte numele de familie Tinu, informeaza Ziua.

Tot ieri, potrivit Cotidianul, magistratii au mai decis ca Tamara si Ana Maria Tinu sa-i plateasca lui Andrei Iucinu 208,30 lei noi cu titlul de cheltuieli de judecata. Decizia poate fi atacata cu apel. Tribunalul Bucuresti a stabilit, la inceputul acestui an, ca Andrei Iucinu este fiul fostului director al ziarului Adevarul, Dumitru Tinu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.