„Surprize, surprize...“ intra in vacanta un an, dupa 18 sezoane pe sticla. „Parintele“ emisiunii, Valeriu Lazarov, se afla in negocieri cu Realitatea si Antena 1 si va produce la TVR „Ploaia stelutelor“.

Faptul ca TVR nu si-a exercitat „dreptul la optiune pentru 2008,“ stipulat in contract, l-a determinat pe Valeriu Lazarov sa renunte pentru un an la cea mai de succes productie a sa in Romania. „Nu ni s-a parut corect sa mergem la alte televiziuni sa le bagam pe git un format pe care in trecut si l-au dorit.“ „Surprizele“ au supravietuit mai multor presedinti-directori generali si consilii de administratie.

„O data cu sosirea dlui Sassu, «Surprizele» intra in vacanta. Vom reveni in 2009 si speram ca pina atunci TVR va gasi un loc in curtea televiziunii unde sa ridice un monument, nu mie sau Andreei Marin, ci emisiunii. Din 1999 pina in 2007, emisiunea a rezolvat 226 de cazuri umanitare, iar jumatate dintre oamenii care se uitau la televizor in seara aia se uitau la noi. «Surprizele» au adus un beneficiu social, economic si de prestigiu televiziunii“, a declarat Lazarov.

Cunoscutul om de televiziune a semnat deja un contract cu TVR pentru „Ploaia stelutelor“, emisiune care se va difuza din luna martie, iar la Romantica va continua cu „Iarta-ma!“. De asemenea, e in negocieri cu Antena 1 pentru noi editii ale emisiunii „Noaptea erorilor“ si pentru un sitcom, dar si cu Realitatea TV.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.