Anchetatorii romani au descoperit la Sibiu un barbat care sustine ca a vazut cum acesta a lovit-o pe Giovanna Reggiani cu un obiect contondent, a jefuit-o, dupa care i-ar fi spus: "Cred ca am omorat-o"
Politistii si procurorii romani au gasit un gasit un barbat in varsta de 50 de ani care sustine ca a fost martor la uciderea italiencei Giovanna Reggiani. Martorul, care este din judetul Sibiu, le-a declarat anchetatorilor romani ca Mailat ar fi lovit-o pe Giovanna Reggiani cu un obiect contondent, a jefuit-o, apoi a lasat-o la marginea drumului. Acesta sustine ca Mailat i-ar fi spus "Cred ca am omorat-o!".
Martorul a fost descoperit la Avrig, localitatea unde s-a nascut Mailat, in urma unei anchete a procurorilor de la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti, ajutati de ofiterii de la Omoruri din cadrul Politiei Capitalei. Politistii italieni le-au cerut ajutorul anchetatorilor romani, pentru a identifica telefonul mobil al victimei, care disparuse in timpul jafului. Barbatul asupra caruia a fost gasit telefonul le-a spus politistilor ca il cumparase de la altcineva. Asa au ajuns oamenii legii la noul martor. Barbatul le-a spus ca se afla impreuna cu Mailat in momentul atacului si le-a povestit ce a vazut. Potrivit Realitatea Tv, tot sibianul este cel care a declarat ca nu a fost vorba de un viol. Acesta sustine ca, dupa ce a lovit-o pe italianca, Mailat s-a dus in tabara romilor de la periferia Romei si a impartit bunurile gasite in poseta Giovannei Reggiani. Raportul medico-legal intocmit in acest caz a confirmat faptul ca Mailat nu a savarsit o agresiune sexuala. "Raportul medico-legal confirma ipoteza initiala, aceea ca Mailat nu a savarsit o agresiune sexuala. In zona genitala nu exista escoriatii, nu exista echimoze, iar victima era imbracata", declara atasatul de Interne in Italia.

Mailat declara recent anchetatorilor italieni ca nu el a omorat-o pe Giovanna, recunoscand doar jaful. El a fost retinut chiar in noaptea uciderii Giovannei Reggiani, indicand numele presupusului complice, care nu dispune de un alibi solid. Mailat a fost pus sub acuzare in baza marturiei Emiliei, o conationala care locuia in aceeasi tabara si care a declarat ca l-a vazut transportand trupul italiencei si aruncandu-l intr-o groapa. In timpul primelor interogatorii, Mailat nu a oferit nici un element care sa-l disculpe, insa ulterior, in fata magistratului, l-a nominalizat drept complice pe fiul Emiliei. "Am fost la cumparaturi. La intoarcere, m-am intalnit cu fiul Emiliei si apoi cu acea doamna. "Hai s-o jefuim", mi-a spus prietenul meu", a declarat Mailat, recunoscand ca, in cele din urma, s-a lasat convins. "Am fugit cu geanta. Cand m-am intors, am vazut ca el o omorase pe acea doamna", a adaugat el.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.