Regizorul se pregateste pentru lansarea autohtona a DVD-ului cu „4, 3, 2”

Potrivit site-ului boxofficemojo.com, 6.886.748 de dolari (in incasari brute) a strins filmul lui Cristian Mungiu pina la ora actuala.

Spectatorii din SUA au scos din buzunare doar 5,5% din aceasta suma, teritoriile straine fiind responsabile pentru rest. Insa, avind in vedere complicatul sistem de distribuire al unei pelicule, doar o fractiune din aceasta suma, intre o cincime si un sfert, le revine realizatorilor.

Dupa cum a declarat vineri seara la gala Best Film Fest, Cristian Mungiu intentiona sa faca din lansarea „4, 3, 2” in format DVD un eveniment prin care spectatorii sa isi poata lua la revedere de la film. Asa ca simbata, 16 februarie, de la ora 16.30, la sediul Diverta din Plaza Romania, regizorul impreuna cu actorii Anamaria Marinca, Laura Vasiliu si Vlad Ivanov vor raspunde la intrebarile venite din public, vor da autografe si vor explica prin ce au trecut de la Cannes incoace. Autorii celor mai simpatice 10 intrebari vor primi cadou un DVD cu filmul. Pretul recomandat de vinzare al acestuia este de 49,9 lei.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.