Presedintele Traian Basescu a surprins aseara, la TVR, laudandu-l pe premierul Tariceanu pentru promptitudinea cu care a reactionat in cazul CNSAS.
“M-am bucurat, a declarat el, cand am vazut ca deja luni primul-ministrul era la sediul CNSAS pentru a discuta cu membrii Colegiului”. Atat au durat insa laudele, presedintele apreciind ca ordonanta de urgenta emisa de Guvern pentru continuarea activitatii CNSAS este “proasta”, intrucat ar fi trebuit sa prevada doar ca CNSAS nu da verdicte, ci avize. “Este nepermis sa scoti dintre cei care trebuie verificati candidatii, mai ales ca este an electoral. Al doilea minus este verificarea judecatorilor si procurorilor”, a aratat seful statului

ILIESCU, LA COMANDA. Basescu a acuzat din nou guvernul liberal ca este influentat de PSD. “Major”. “Eu nu vorbesc ca un om care nu stie. In prezent, PSD, prin domnul Iliescu, Hrebenciuc via Bogdan Olteanu, influenteaza major deciziile Guvernului Tariceanu”, a sustinut presedintele. Data alegerilor va fi stabilita, spune el, tot dupa cum “va cere Ion Iliescu, Nastase”. “Sunt convins ca asa cum va stabili PSD premierul va fi extrem de supus. Ion Iliescu conduce Guvernul”, acuza Basescu, persiflandu-l pe Tariceanu si pentru ideea de a plasa localele in functie de campionatul european de fotbal (“In toata Europa se opreste viata, in mintea unora, atunci cand este un campionat de fotbal”).


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.