Guvernul a alocat 14 milioane de euro din bugetul public pentru realizarea de CD-uri si casete video si audio cu realizarile ministrilor PNL.
In sedinta de guvern de miercuri a fost adoptata o hotarire prin care din bugetul pe 2008 au fost repartizate 14 milioane de euro (52. 890.000 de lei) pentru cheltuieli destinate imbunatatirii imaginii Executivului. Banii vor fi folositi de Agentia pentru Strategii Guvernamentale si, potrivit textului hotaririi de guvern, vor fi folositi pentru efectuarea unor sondaje de opinie, analize si rapoarte pentru „optimizarea politicilor guvernamentale“, pentru „realizarea unor materiale de promovare si informare interna despre UE, despre politicile guvernamentale in diverse domenii, diplomatie publica, afaceri europene“. Totodata, din aceeasi suma vor fi platite abonamentele Guvernului la presa straina, ziare, reviste si agentii de stiri, dar, avind in vedere ca se apropie si campania electorala, Guvernul va realiza si „productii multimedia in regim propriu, in vederea mediatizarii activitatii Executivului“. Astfel, vor fi scoase pe piata clipuri publicitare, filme, casete audio si video, CD-uri, diapozitive si site-uri.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.