Adrian Nastase iese la rampa cu declaratii publice inedite in care foloseste expresii de genul "raman cu creditul in mana" sau "nu v-o tragem in Romania".

Intrebat la News Fm de ce europenii par dezinteresati de situatia din tara noastra, fostul premier spune ca decizia de a lua Romania si Bulgaria "inautru" a fost una strategica.

"Baietii astia spun: ba, daca voi nu vreti sa va uitati si la sertarele alea cu bani, foarte bine... ca noi oricum nu v-o tragem acolo in Romania", a spus Adrian Nastase. "Va vindem produse de larg consum, v-am trimis bancile noastre si va indatorati acolo si deveniti pana la urma sclavii nostri pe o perioada lunga de timp", a mai spus acesta.

Fostul premier i-a incadrat in categoria sclavilor si pe americani: "N-au curaj sa-si injure sefii, pentru ca - daca ii dau afara de la serviciu - raman cu creditul in mana si trebuie sa se sinucida"

Tot Adrian Nastase spune si care vor fi consecintele, daca autoritatile de la Bucuresti nu stiu sa gestioneze relatia cu europenii. "O sa ramanem la discretia acestor baieti si papagalii de la noi, care nu pricep despre ce e vorba, vor sta linistiti la soare din cand in cand si se vor juca in nisip cu Monica Macovei, care cand e imaculata, cand e dezimaculata", a spus Nastase.


Despre autor:

Realitatea

Sursa: Realitatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.