Familia Voiculescu, detinatoarea trustului media Intact, investeste peste 3,2 milioane de euro, prin societatea Camina Trust SRL, in trei posturi de televiziune cu transmisie prin satelit, pe nisele sport, Arenna TV, muzica, Top TV, si afaceri, Business TV.
Voiculescu isi face televiziune pe nisele sport, muzica si afaceri Valoarea investitiei este de 3,2 milioane de euro, "asigurati in intregime din sursele financiare proprii ale societatii", potrivit dosarului de licentiere depus la Consiliul National al Audiovizualului (CNA).

Conform dosarului de licentiere, consultat de NewsIn, "din cele 3,2 milioane de euro, 970.000 sunt investite in echipamente tehnice, 160.000 de euro in grupuri de montaj, iar 2 milioane de euro vor fi investite pentru asigurarea transmisiilor si filmarilor exterioare".

Postul Arenna TV va fi o televiziune de sport care va difuza 97% productie proprie si restul de 3% productii audiovizuale ale altor producatori. Dintre acestea, 22% vor fi programe informative, 3% filme si 75 % programe de divertisment si de alte genuri.

Al doilea post de televiziune pentru care Camina Trust SRL a solicitat licenta audiovizuala pentru transmisia prin satelit este Top TV, specializata pe muzica. Acest post va difuza 93% productii proprii si 7% programe ale altor producatori. Dintre acestea, putin peste 2% vor fi stiri, peste 2% vor fi programe informative, culturale si religioase, aproape 7 % vor fi filme si restul de peste 88% vor fi programe de divertisment si de alte genuri.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.